Modernizare de 3,5 mil. euro între localitățile Silivașu de Câmpie și Șopteriu. Cine face lucrările

Modernizare de 3,5 mil. euro între localitățile Silivașu de Câmpie și Șopteriu. Cine face lucrările

Astăzi a fost semnat contractul pentru modernizarea unui tronson de drum care face legătura între localitățile Silivașu de Câmpie și Șopteriu. Lucrările vor fi executate de compania Far Foundation în asociere cu LDP, Procons Group și Someș Top Grup care vor încasa 3,5 mil. euro la finalizarea proiectului.

Intrăm în linie dreaptă și cu modernizare DJ 162, Silivașu de Câmpie (DN 16)- Șopteriu (6.6 km), ultimul tronson din zona de câmpie, care necesită astfel de lucrări. O investiție de 17.178.075 lei (3.5 milioane euro) din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care constă în lucrări:  de amenajare a terenului, execuție a terasamentelor, șanțuri din beton și rigole, pentru scurgerea apelor, poduri și podețe (construire și reparații), se vor executa 2 poduri noi peste Valea Mare, amenajare trotuar în loc. Șopteriu (635 m), structură rutieră, lucrări de consolidare, ziduri de sprijin, amenajarea drumurilor laterale pe o lungime de 25 m, marcaje rutiere”, a declarat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Modernizarea trebuie finalizată în termen de 25 de luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor. Garanția pe care executantul trebuie să o ofere este de 10 ani.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*