Primăria a semnat contractul pentru proiectul „Sprijin pentru școlile din municipiul Bistrița”

Primăria a semnat contractul pentru proiectul „Sprijin pentru școlile din municipiul Bistrița”

Municipalitatea anunță semnarea contractului pentru proiectul „Sprijin pentru școlile din municipiul Bistrița”, care vizează o mai bună gestionare a crizei sanitare generată de SARS-COV-2, prin dotarea a 39 de unități de învățământ de stat cu echipamente, dispozitive medicale și materiale de protecție sanitară. 

Proiectul este finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, având valoarea totală de cca. 10 milioane lei. Termenul limită de implementare este 31 august 2022. 

Conform anunțului Primăriei Bistrița, obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • dotarea cu echipamente/dispozitive medicale a 39 de unități de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Bistrița, cuprinse în proiect, în vederea asigurării unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 ;
  • dotarea cu materiale de protecție sanitară a celor 39 de unități de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Bistrița, cuprinse în proiect, în vederea asigurării unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2. 
Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*