Comuna Căianu Mic își cumpără utilaje pentru lucrări mici și intervenții în caz de urgență

Comuna Căianu Mic își cumpără utilaje pentru lucrări mici și intervenții în caz de urgență

Comuna Căianu Mic a achiziționat două utilaje în valoare de peste 120.000 euro, care vor susține activitatea Primăriei la lucrări mici și la intervenții în situații de urgență.

Un buldoexcavator și un miniexcavator, cu toate accesoriile necesare, în valoare totală de 605.000 lei, vor fi livrate de către ATP MOTORS Baia Mare, producătorul român de utilaje și autobuze care a câștigat licitația.

“Orice Primărie ar trebui să aibă aceste utilaje și nevoia lor se simte mai ales în situații de urgență. Pe valea noastră au fost multe astfel de situații, în care intervenția noastră a fost limitată de lipsa unor utilaje de acest tip și am așteptat mereu ajutor din afară. De acum, vom putea interveni noi, într-un timp foarte scurt, pentru a diminua eventualele pagube și a ajuta locuitorii comunei.” – a spus, pentru Bistrița Business, Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic.

FInanțarea utilajelor a fost realizată printr-un proiect derulat prin GAL Ținutul Haiducilor, în cadrul programului FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală).

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*