Nicolae Moldovan: Lucrările pentru fluidizarea traficului din Beclean, în plină desfășurare

Nicolae Moldovan: Lucrările pentru fluidizarea traficului din Beclean, în plină desfășurare

Primarul orașului Beclean anunță că lucrările la două mari proiecte care vor fluidiza traficul în orașul de pe Someș sunt în plină desfășurare. Nicoale Moldovan spune că șoferii vor avea la intrarea în oraș o tabelă care va afișa gradul de încărcare (aglomerare) de pe cele trei rutecare vor tranzita Becleanul, pentru o alegere a unui traseu preferențial.

“Continuăm munca la două dintre proiectele importante pentru oraşul Beclean, ce vizează fluidizarea traficului din oraș: “Drumul Gării din Beclean” (PMUD1) şi “Dezvoltarea mobilității urbane în Orașul Beclean. Etapa II Extinderea” (PMUD2). Sunt în derulare în această perioadă lucrări în vederea construrii depoului – autobază şi a dispeceratului şi, de asemenea, lucrări pregătitoare în vederea amenajării celor 51 de staţii pentru autobuzele electrice (acolo unde se văd cablurile vor fi amenajate stații ca și în penultima fotografie), spune primarul Nicolae Moldovan.

Ambele proiecte sunt finanțate cu fonduri europene și pe lângă lucrările legate de infrastructura rutieră, în plan este prevăzută și  crearea de spații verzi cu sisteme de irigare și plantare de arbuști cu înălțime medie de 2,5 m.

 

Categories: Local

About Author