Noii acționari ai Transilvania Broker convocați la Bistrița să-și voteze dividende

Noii acționari ai Transilvania Broker convocați la Bistrița să-și voteze dividende

Abia listată la Bursă și cu un pachet de 25% din acțiuni vândute, compania bistrițeană Transilvania Broker de Asigurare convoacă Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) pentru a distribui dividende în valoare de 3.036.681 lei.

Ședința AGA va avea loc în 13 decembrie, la ora 12.00, în sala de conferințe a Hotelului Ozana din Bistrița. Acționarii vor vota practic pentru distribuirea profitului net aferent exercițiului financiar încheiat la 31 decembrie 2016, valoarea dividendului brut/acțiune fiind de 1,21 lei, pentru numărul total de acțiuni de 2,5 milioane.

Reamintim că Transilvania Broker a încheiat cu succes o ofertă publică de vânzare a unui pachet de 25% din acțiuni, ofertă care a fost subscrisă în proporție de peste 270% într-o zi și jumătate. Au fost vândute 625.000 de acțiuni, la prețul final de 14,4150 lei / acțiune. Valoarea ofertei a depășit 9 milioane de lei.

Transilvania Broker, primul broker de asigurare din România care se listează pe Bursa de Valori Bucureşti, este controlată de bistrițenii Gabriel Login și Niculae Dan și ocupă poziția a 3-a în topul brokerilor de asigurări din România.

Categories: Business in top

About Author