SUPERCOM și TRANSMIXT angajează șoferi

SUPERCOM și TRANSMIXT angajează șoferi

Transportul în comun și colectarea și transportul deșeurilor menajere sunt două dintre domeniile în care bistrițenii își pot găsi loc de muncă. Transmixt, firma care asigură transportul în comun în Bistrița, și Supercom, compania care se ocupă de colectarea gunoiului fac angajări.

Transmixt caută șoferi posesori de permis de categorie D pentru efectuarea serviciului de transport public de persoane în Bistrița. Angajatorul promite salarii atractve+bonuri de masă. De asemenea, șoferii vor beneficia de asigurare privată în caz de accidente, vor avea ținuta asigurată și vor putea participa la diferite cursuri de instruire și pregătire.

Supercom anunță că are nevoie de șoferi posesori de permis de conducere C, C+E. Compania promite viitorilor angajați echipament de lucru și salarii atractive.

Acestea nu sunt singurele locuri de muncă pentru șoferi scoase la bătaie. Se caută și șoferide tir pentru comunitate, șoferi care să transporte marfă alimentară sau nealimentară, curieri sau chiar șoferi de taxi.

Categories: Business in top

About Author