Noul spital construit de Gavrilaș Mureșan (SANOVIL) va fi inaugurat la începutul anului viitor

Construirea celui mai modern spital privat din Bistrița a început anul trecut, iar lucrările sunt aproape de final. În prezent, muncitorii fac ultimele finisaje, iar mai apoi se va face echiparea și dotarea unității medicale care ar urma să fie deschisă în prima parte din 2020. 

Medicul Gavrilaș Mureșan, cel care controlează grupul Sanovil, spune că a rezolvat deja și problema legată de personalul care ar urma să lucreze acolo.

“Este greu, dar suntem pregătiţi şi în ceea ce înseamnă personal medical, furtuna de la începutul anului trecut cu exodul medicilor s-a terminat”, explică Mureșan.

Spitalul de Recuperare și Îngrijiri Paliative Sanovil Bistrița va fi pe strada Tudor Jarda, în spatele actualei clinici Sanovil. Suprafața noii unități medicale va fi de peste 3.000 mp și va avea un regim de înălțime compus din P+7E.

Spitalul de Recuperare și Îngrijiri Paliative Sanovil va fi unul dintre cele mai moderne din țară. Acesta  va dispune de toate mijloacele de recuperare umedă, împachetări cu nămol și parafină, salină, saună caldă, criosaună, va fi dotat cu piscine de recuperare cu apă dulce și cu apă sărată,

De asemenea, spitalul va dispune de cele mai moderne mijloace de fizioterapie, roboți computerizați pentru recuperare, masaje terapeutice, trei săli de gimnastică de recuperare pentru diferite specialități, săli de recuperare ocupațională.

Gavrilaș Mureșan a demarat o altă investiție pe strada 1 Decembrie. Acolo va fi construită o altă clinică, cu o suprafață de 4.500 mp. În prezent, clădirea respectivă  fost ridicată până la etajul III.

Pentru ambele proiecte investiția se ridică la 2 mil. euro.

Categories: Business in top

About Author