O firmă din Satu Mare a câștigat licitația pentru modernizarea a patru drumuri în comuna Spermezeu

O firmă din Satu Mare a câștigat licitația pentru modernizarea a patru drumuri în comuna Spermezeu
Compania PRODEXIMP SRL din Satu Mare a câștigat licitația pentru modernizarea a patru drumuri în comuna Spermezeu: drumul comunal DC 38 Dumbrăvița-Păltineasa, drumul comunal DC 38F Spermezeu-Sita, ulița “Pășunii” și ulița “La Curtușan”.
Din cele 5 oferte depuse, cea a firmei sătmărene, adică 4.028.984,11 lei, a avut valoarea cea mai mică. PRODEXIMP este deținută de familia Mureșan și a realizat în 2017 o cifră de afaceri de 4,4 milioane euro. Aceiași antreprenori controlează afaceri și în alte domenii în Satu Mare, cum ar fi societatea de servicii pentru investiții financiare Nova Invest sau MPV&Co, care deține și închiriază mai multe spații comerciale.
 “Lucrările vor fi demarate efectiv la 1 octombrie 2018 și vor fi finalizate până la finalul verii din 2019. Avem mare încredere în acest constructor, pare o companie serioasă, cu angajați profesioniști. Cu aceste lucrări odată finalizate, facem încă un pas important pentru a avea toate drumurile din comună modernizate, așa cum administrația locală a promis spermezenilor”, susține primarul comunei, Sorin Hognogi.
Categories: Local

About Author