O firmă obscură din Cluj promovează proiectul “S.O.S Aqua Primus” Sg. Băi pentru 0,6 mil. lei

O firmă obscură din Cluj promovează proiectul “S.O.S Aqua Primus” Sg. Băi pentru 0,6 mil. lei

Serviciile de marketing și promovare  pentru proiectul “S.O.S Aqua Primus” din Sângeorz Băi au fost câștigate de Flag Transilvania din Cluj. Compania care a contractat proiectul după ce a licitat cu 593.000 lei, avea în 2018, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe, zero angajați. 

Caietul de sarcini impune ca firma câștigătoare să fi avut lucrări asemănătoare în valoare de minim 500.000 lei. Datele financiare ale Flag Transilvania indică (la nivel de 2018) o firmă departe de minimul necesar pentru a deveni câștigătoare a licitației. Permisiv totuși, caietul de sarcini acceptă ca ofertantul să primească “susținere” din partea altor companii din domeniu. Cel mai probabil si firma clujeană și-a găsit, în acte, un terț susținător.

Flag Transilvania aparține clujenilor Mihaela Bandol și Andrei Banc și a fost înființată în anul 2016, an pe care l-a încheiat cu venituri de 64.300 lei și pierderi de peste 44.000 lei. În 2017, compania avea un singur angajat, o cifră de afaceri de 28.000 lei și profit de 108.000 lei. În 2018, Flag Transilvania raporta venituri de 177.000 lei și profit de 136.000 lei, iar la capitoul angajați cifra trecută este zero. Datele pentru anul trecut încă nu au fost făcute publice.

Prin proiectul “S.O.S. Aqua Primus” se dorește captarea, transportul şi amenajarea în scop turistic a izvorului pentru care Primăria Sângeorz Băi a obţinut licenţă de exploatare. De asemenea, în plan este și punerea în valoare a apelor minerale,  amenajarea unor trasee de legătură cu satul tradiţional, amenajarea de spaţii verzi şi zone turistice. Lucrările sunt executate de firma M.I.S Grup, valoarea acestora fiind de 5 mil. euro.

 

Categories: Business in top

About Author