Pariul STILEXPRIMA: “Bistrițenii tind deja să cumpere produse premium pentru casele lor. Noi asta oferim, la prețuri decente!”

Pariul STILEXPRIMA: “Bistrițenii tind deja să cumpere produse premium pentru casele lor. Noi asta oferim, la prețuri decente!”

Odată cu creșterea puterii de cumpărare a românilor și a pieței imobiliare, clienții se orientează din ce în ce mai mult spre produse și materiale de construcții din gama premium, spune un studiu de piață realizat de GfK în 2017. Această tendință se resimte foarte tare și la STILEXPRIMA Bistrița, unul dintre principalii furnizori locali pentru piața construcțiilor.

 De fapt, în ultimii ani, compania bistrițeană și-a reorientat businessul mizând pe această tendință, ieșind din zona low-cost și propunând constructorilor doar materiale și produse de calitate superioară. “Este pariul nostru, al echipei de la STILEXPRIMA. Lăsăm furnizorii mari să se ocupe de produsele mai ieftine, noi ne ocupăm de cele premium și căutăm pentru ele prețuri rezonabile”, susține Horațiu Andreica, unul dintre managerii companiei bistrițene. Poate cea mai importantă misiune pe care Horațiu și-a asumat-o în cadrul companiei este de a căuta în toată lumea producători de materiale de calitate, la prețuri bune. “Nu sunt mulți asemenea producători, dar asta este provocarea, mai ales în zona de obiecte sanitare. Până nu de mult, nu exista pe piața noastră o linie de mijloc, în raportul calitate-preț. Bistrițenii ori alegeau branduri foarte cunoscute, gen Grohe, Villeroy&Boch, Ideal Standard, ori mergeau pe produse ieftine, de o calitate îndoielnică. La STILEXPRIMA am păstrat acele branduri foarte cunoscute, pentru care există clienți, dar am introdus, de pildă, un brand polonez foarte competitiv, DEANTE. Acest producător reușește o calitate apropiată de ce reușesc firmele mari amintite, la prețuri mai mici. DEANTE oferă tot ceea ce are omul nevoie pentru o baie (baterii, vase de chiuvetă, vase WC, cabine de duș, accesorii, mai puțin cada. Pe partea de faianță și gresie lucrăm tot cu un producător polonez, PARADYZ, iar pentru mobilierul de baie colaborăm cu nume precum ORISTO, AQUAFORM și GALA” explică Horațiu Andreica.

Aceste produse pot fi văzute în showroom-ul din Bistrița, dar și online, pe www.stilexprima.ro , de unde, de altfel, pot fi și comandate. În privința materialelor pentru structuri, compania bistrițeană și-a menținut parteneriatele cu branduri puternice precum Wienerberger, Bramac, Holcim, Schiedel etc.

“Noi credem că este o tendință firească. De ce să cumperi un produs ieftin pe care să-l înlocuiești într-un an sau doi cu unul la fel? Ideal este să cauți produse de calitate superioară, la prețuri decente. Asta oferim noi la STILEXPRIMA. Plus, spre deosebire de marile magazine de profil, oferim consultanță serioasă pentru fiecare client în parte, transport gratuit și alte beneficii-surpriză”, mai spune Horațiu Andreica.

 

Categories: Business in top

About Author