Primarul din Beclean, inclus în revista “Capital Top 100 de manageri”

Primarul din Beclean, inclus în revista “Capital Top 100 de manageri”

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a fost inclus în Top 100 manageri din România, în cadrul Galei Excelența în Management, organizată de Revista Capital.

„Becleanul printre cele mai bine administrate orașe din România!… S-a confirmat această postură onorantă și marți seara la Gala Capital Excelența în Management dedicată performanței manageriale în toate domeniile. Felicitări Beclean!… Felicitări beclenari!“, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Revista Capital a premiat marți, 23 aprilie 2024, managerii de succes ai României în cadrul Galei Capital Excelența în Management. Evenimentul a reunit personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media. Gala se numără printre evenimentele de tradiție organizate în fiecare an de revista Capital.

Lansarea Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Un moment special în cadrul galei a fost lansarea Capital Top 100 Manageri, ediția 2024. Capital Top 100 Manageri este un proiect de succes al revistei, în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent. În paginile revistei veți descoperi poveștile de succes și rezultatele obținute cei mai buni manageri ai României din diferite domenii cheie: mangement general, financiar și de dezvoltare, CSR și sustenabilitate, marketing şi vânzări, publicitate, resurse umane, administrație publică, cultură, educație și cercetare.

Capital Top 100 Manageri ediția 2024 va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei și online, pe site-ul www.edituradecarte.ro, începând cu 26 aprilie 2024.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*