Prefectul Stelian Dolha în control la Leoni: Am verificat măsurile de protecție anti-COVID

Prefectul Stelian Dolha în control la Leoni: Am verificat măsurile de protecție anti-COVID

Prefectul Stelian Dolha a făcut ieri o vizită la cel mai mare angajator din județ, compania Leoni. Dolha a verificat măsurile de protecție împotriva coronaviruslui și spune că acestea sunt respectate cu strictețe.

Am vizitat una dintre fabricile Leoni din Bistrița și am constatat că planul de măsuri de protecție, unul dintre cele mai stricte pe care le-am întâlnit, este aplicat cu rigurozitate: angajații lucrează cu măști și viziere, circulă pe trasee cu circuite special stabilite, temperatura este măsurată obligatoriu la intrare în fabrică și dezinfecția este supravegheată strict. Sunt condiții speciale si în locurile amenajate pentru servirea mesei iar transportul către și dinspre companie, considerat la început o vulnerabilitate, din pricina călătorilor indisciplinați are condiții stricte: la urcarea în autobuze călătorii primesc măști gratuite, circuitele de urcare si coborâre diferă iar mijloacele de transport circulă doar cu jumătate din capacitatea normală”, spune prefectul.

Dolha susține că și-ar dori ca astfel de măsuri să fie aplicate riguros și de către alte companii din județ pentru protejarea angajaților și pentru limitarea extinderi virusului COVID-19.

“De altfel voi continua monitorizarea condițiilor de protecție și în alte fabrici și companii din județ, cu atât mai mult cu cât primesc zeci de mesaje de la angajați care vor să muncească în condiții de siguranță”, mai spune Dolha.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*