Primăria Bistrița a amplast în curtea spitalului containere pentru triajul pacienților

Primăria Bistrița a amplast în curtea spitalului containere pentru triajul pacienților

Containerele achiziționate de Primăria Bistrița pentru amenajarea unor locuințe modulare au fost duse în curtea Spitalului Județean și vor fi folosite pentru triajul pacienților care ajung la Urgență.

“Aceste containere vor suplimenta capacitatea de triere a pacienților, vor fi dotate cu echipament medical specific pentru a răspunde nevoilor impuse de această situație de urgență. Împreună cu managerul Spitalului Județean Bistrița, Gabriel Lazany, am colaborat excelent pentru a pune în funcțiune în cel mai scurt timp utilitățile necesare operării acestor containere și l-am asigurat că vom fi mereu alături de cei implicați în efortul de combatere a coronavirusului!”, anunță viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae.

În total, trei containere au fost amplasate în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, chiar în apropere de intrarea de la UPU-SMURD și de cortul montat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, cort folosit tot pentru triajul pacienților care ajung la spital.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*