BECLEANUL, reprezentat la evenimentul TopHotel Conference & Awards!

BECLEANUL, reprezentat la evenimentul TopHotel Conference & Awards!

“Am participat azi la TopHotel Conference & Awards, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, turismului și ospitalității din România, unde am prezentat succesul stațiunii turistice Băile Figa, de la începuturi și până în prezent, precum și proiectul Grădina Urbană Transilvania unde căutăm noi investitori. Mulțumesc tuturor pentru încredere!” – a spus primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Organizat în perioada 23-24 mai, la Hotel JW Marriott din București, evenimentul a reunit profesioniști recunoscuți, investitori, reprezentanți ai autorităților locale și experți internaționali, cu scopul de a explora și a promova strategii eficiente pentru revitalizarea turismului în România și dezvoltarea durabilă a sectorului hotelier, dar și pentru a premia cele mai bune proiecte din industrie demarate în ultimul an.

Cu un program bine pus la punct, conferința a pus în discuție o serie de teme cruciale, precum tendințele globale și regionale în industria ospitalității, oportunități de investiții în România, inovații tehnologice care pot contribui la creșterea competitivității pe piața turistică și importanța adoptării practicilor de turism durabil.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*