Proiecție de filme documentare, la Cinema Dacia

Proiecție de filme documentare, la Cinema Dacia

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 începând cu ora 20:00, a avut loc la Centrul Cultural “Dacia” din Bistrița proiecția filmelor documentare din seria “Drumul Meșteșugului”, realizate de Murgiso Media SRL, societate administrată de către producătorul de filme Cristian Moldovan.

În cadrul evenimentului, cineaștii s-au putut bucura de o serie de 4 filme documentare, ce urmăresc dedicarea și pasiunea cu care creativitatea umană reușește să genereze obiecte unice, filme documentare ce aduc în prim-plan nu doar realizările artistice, ci și povești de viață, oferind publicului o perspectivă profundă asupra muncii creative și a impactului pe care o au asupra comunității locale și a patrimoniului cultural.

Cele patru filme documentare vizionate sunt: Drumul meșteșugului: Arta lemnului arhaic, Drumul meșteșugului: Arta lemnului contemporan, Drumul meșteșugului: Arta mărgelelor și Drumul meșteșugului Arta țesutului.

Proiecția filmelor s-a derulat în prezența echipei de producție, a echipei artistice și a bistrițenilor care s-au alăturat acestui eveniment. Prin aceste filme, am primit o invitație la descoperirea unor povești remarcabile și inspiraționale, care ne-au îmbogățit sufletele și ne-au conectat mai profund cu universul creativ.

Categories: Life & Style

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*