PROTERM-LINE investește 2 milioane de lei în echipamente, 70% din fonduri europene

PROTERM-LINE investește 2 milioane de lei în echipamente, 70% din fonduri europene

Compania bistrițeană PROTERM-LINE a lansat licitația pentru achiziționarea unei linii tehnologice compacte de producție fețe uși de mobilier din MDF, în valoare estimată de 2.009.789,67 lei.

Achiziția face parte din proiectul „Inovația de produs – premisă pentru creșterea competitivității economice a SC PROTERM-LINE SRL”, finanțat cu fonduri europene (70%) și din surse proprii (30%). Compania, controlată de antreprenorul Mircea Archiudean, a câștigat finanțare pentru acest proiect prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii.

Linia tehnologică dorită are 3 componente: un utilaj cu comandă numerică pentru debitare plăci ultra-rapid, un router de prelucrare cu comandă numerică, un utilaj de cantuire de tip compact one, cu sistem de aer cald Airtec/ Airforce. Licitația va avea loc în data de 26 septembrie 2018.

PROTERM-LINE, producător local de mobilier, a rulat 7,2 milioane lei în 2017, cu 27 de angajați. Profitul net a fost de 0,7 milioane lei.

 

Categories: Business in top

About Author