Proprietarii ROSER House din Colibița urcă tot resortul la 4 stele și văd optimist 2020

Proprietarii ROSER House din Colibița urcă tot resortul la 4 stele și văd optimist 2020

Cel mai bine cotat hotel din Colibița, ROSER HOUSE, operat de familia Ștefănuțiu-Mureșan, a încheiat recent un program de investiții care a adus tot resortul la standardul de 4 stele. Proprietarii spun că hotelul a avut un an bun, în creștere față de 2018, și că acest trend va continua.

În prima jumătate a anului 2019, hotelierii din Colibița au stat cu sabia lui Damocles deasupra capului, amenințați din toate părțile că sezonul turistic le va fi compromis de lucrările care vor fi efectuate la barajul lacului. Oficialități, specialiști și pseudospecialiști, mass-media – toți anunțau pe o voce că va fi un an greu, fără turiști. “Pe termen scurt, au existat câteva anulări de rezervări, în baza acestor zvonuri. Pe măsură ce informațiile s-au dovedit neadevărate, sezonul a decurs foarte bine, noi chiar am avut un grad de ocupare spre 70%. Neajunsurile create de lucrările la baraj, care nu au fost oricum de amploarea celor vehiculate, au fost compensate din plin de finalizarea drumului spre Colibița, care arată perfect acum” spune Anamaria Ștefănuțiu, administratorul Roser House. “În plus, situația ne-a forțat să fim creativi, să găsim soluții noi de marketing, de promovare, să facem oferte speciale, ceea ce ne-a prins bine” mai spune Anamaria. Roser House a atras în acest an foarte multe companii, din toată țara, care au organizat la Colibița ședințe de team-building, workshop, training și chiar petreceri. Gradul de ocupare atât pentru sejurul de Anul Nou cât și pentru cel de Crăciun e satisfăcător. Pentru cel din urmă chiar mai există disponibilitate.

Investițiile recente care clasează tot hotelul la 4 stele și îmbunătățirea serviciilor din bucătărie, de la servire și de la cazare sunt atuurile cu care Roser House privește optimist spre 2020. Antreprenorii au găsit soluție și la criza de personal, aducând 5 persoane din Nepal, care să completeze echipa hotelului. “Colibița crește, noi simțim asta cel mai bine, pentru că suntem prezenți acolo zi de zi. Este un loc superb, cu un aer foarte sănătos, cu posibilități de relaxare și distracție tot mai multe și mai diversificate. Acum, că drumul de acces spre stațiune este impecabil, creșterea va fi și mai mare, mai ales după ce lucrările la baraj vor fi gata. Viitorul sună bine pentru Colibița, suntem pozitivi” susține Anamaria.

 

Categories: Business in top

About Author