Radio Transilvania s-a relansat la Bistrița, cu conceptul “Regăsește TransilvaniCOOL”

Radio Transilvania s-a relansat la Bistrița, cu conceptul “Regăsește TransilvaniCOOL”

 

Radio Transilvania, prima rețea regională privată din România, a dat și la Bistrița startul campaniei de relansare, intitulată Regăsește TransilvaniCOOL.

Reţeaua de radio formată din 13 staţii de emisie locală, s-a reîmprospătat cu un look şi un sound nou, dorind astfel, să dea o voce nouă tuturor transilvănenilor. Pentru a da de ştire tuturor colaboratorilor şi partenerilor săi, Radio Transilvania a organizat o serie de evenimente adresate în prima fază mediului de business și politico-administrativ local din orașele importante ale rețelei. Joia trecută, 9 mai TransilvaniCOOL, a ajuns şi la Bistriţa unde,  alături de invitaţi de seamă, radioul și-a anunţat noua campanie de imagine.

 Cu grai ardelenesc adus la zi, cu empatie și prietenie, evenimentul găzduit de saloanele Hotelula dat în același timp startul unei campanii de comunicare multichannel a noii poziționări, prin care ascultătorii, partenerii și brandurile zonei vor redescoperi atractivitatea și caracterul original al postului în peisajul media național.

Evenimentul a fost animat de echipa Radio Transilvania, care a dezvăluit noua abordare a postului: știri pozitive, muzică faină, zâmbete matinale și fapte de seamă. Atmosfera a fost asezonată cu o degustare de vinuri, o călătorie de bun gust prin cramele transilvănene, asigurată de renumitul oenolog Dorin Popa.

Au fost prezenți proprietarul rețelei omul de afaceri Nagy Mihaly, Directorul General Francisc Szatmari, Liana Sabo – reprezentant zonal al Radioului alături de o parte din echipa Radio Transilvania. Au participat la eveniment Presedintele Consiliului Județean Bistrița – Năsăud Emil Radu Moldovan, Primarul Bistriței Ovidiu Crețu, Prefectul Ovidiu Frenț, alți oficiali, șefi de instituții și numeroși oameni de afaceri.

Radio Transilvania este actual, fără a uita spiritul locului și tradițiile, simte local și comunică global. Esența noului mesaj este: „Simți muzica, simți diferența – Radio Transilvania e TransilvaniCOOL, pe același ton și cu aceeași intensitate în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Baia Mare, Turda, Luduș, Beclean, Mediaș, Aleșd, Beiuș și Carei!”

 Radio Transilvania emite neîntrerupt din 1995. Formatul său este adult contemporary, difuzând într-o rețetă unică muzica ultimelor 3 decenii. Postul are buletine de știri locale, regionale, naționale și internaționale, într-un mix bine compus. În prezent, postul trece printr-un proces susținut de modernizare tehnică și de schimbare a politicii editoriale.

 

 

 

 

Categories: Life & Style, Local

About Author