COVID-19 a pus din nou lacăt pe Taxe și Impozite! Doi angajați ai PMB, testați pozitiv

COVID-19 a pus din nou lacăt pe Taxe și Impozite! Doi angajați ai PMB, testați pozitiv

Este al doua oară în ultimele două săptămâni când la Taxe și Impozite este închis din cauza coronavirusului. De această dată, un bărbat a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar instituția a fost închisă pentru dezinfecție. Și soția acestuia lucrează tot în cadrul Primăriei Bistrița, la Serviciul de Stare Civilă, ea fiind la rândul ei testată pozitiv cu COVID-19.

Bărbatul depistat cu coronavirus nu lucra cu publicul și nu avea contact direct cu cetățenii. O echipă a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Bistrița s-a ocupat de dezinfecția instituției.

Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud va demara o anchetă epidemiologică și urmează să stabilească toate persoanele cu care cei doi angajați ai Primăriei Bistrița au intrat în contact.

În 25 aprilie o altă angajată de la Taxe și Impozite a aflat că este infectată cu coronavirus. Femeia a fost imediat internată la spital pentru supraveghere și tratament. Și atunci, clădirea care găzduiește Taxele și Impozitele a fost închisă pentru dezinfecție.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*