Restaurantul din Cluj al familiei Grindean (Ozana) a fost inclus în Catalogul Gault&Millau

Restaurantul din Cluj al familiei Grindean (Ozana) a fost inclus în Catalogul Gault&Millau

Anul în curs a adus o veste extraordinară pentru familia Grindean și afacerea ei. Restaurantul 25th Downtown Flavours din Cluj-Napoca a fost inclus în ediția 2019 a Ghidului Gault&Millau România, care desemnează cele mai bune localuri din țară.

Istoric

În Bistrița, compania fondată în 1991 operează Hotelul Ozana (4*), inaugurat în iunie 2011, care dispune de 33 de camere și 5 apartamente, saloane, sală de conferințe și alte facilități. Alături de hotel, funcționează restaurantul Rose Garden, ideal pentru organizarea de evenimente, care are o capacitate de 400 locuri în sală și 100 pe terasă. În Beclean, compania deține Ozana Ballroom, una dintre cele mai căutate locații pentru evenimente locale, care poate găzdui 600 de persoane în sală și 100 pe terasă.

Cele șase benzinării, care au și magazine proprii, funcționează în Bistrița, Beclean, Sărmașu (jud. Mureș), Mititei, Susenii Bârgăului și Feldru. Deschiderea unui restaurant în centrul Clujului, în urmă cu aproape 3 ani, a fost poate provocarea cea mai mare a familiei Grindean, însă locația a devenit în scurt timp un imens succes, completând consistent veniturile totale ale afacerii.

 Realizări în 2018

2018 a fost un an foarte bun pentru Ozana, care a înregistrat un plus de 9 mil. lei la cifra de afaceri. Modul în care sunt clădite diviziile de business în companie și eficiența cu care lucrează echipa de conducere (cei doi fondatori, alături de fiicele lor) a făcut acest lucru posibil. De altfel, în ultimul deceniu afacerile au crescut de la an la an, aproape dublându-și volumul.

 Prognoză pentru 2019

Anul în curs a adus o veste extraordinară pentru familia Grindean și afacerea ei. Restaurantul 25th Downtown Flavours din Cluj-Napoca a fost inclus în ediția 2019 a Ghidului Gault&Millau România, care desemnează cele mai bune localuri din țară. Gala de lansare a prestigiosului ghid Gault&Millau a avut loc în 24 iunie la București.

Analiza specialiștilor în gastronomie a inclus cca. 200 de restaurante din România, din care 22 au fost din Cluj-Napoca. Localul este situat în centrul orașului, în Piața Unirii nr. 4-5. Pornind de la această veste, dar și de la rezultatele obținute de companie în primul semestru, managerii afacerii sunt optimiști cu privire la viitor.

Categories: Business in top

About Author