Se mișcă lucrurile pentru Slătinița. MIS Grup face canalizarea și stația de epurare

Se mișcă lucrurile pentru Slătinița. MIS Grup face canalizarea și stația de epurare

Constructorul MIS Grup a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția stației de epurare și a rețelei de canalizare din Slătinița, localitate componentă a Bistriței.

Valoarea contractului semnat de MIS Grup este de 3,8 mil. lei, fără TVA. În același timp, compania Electro Ursa va executa branșamentele electrice necesare în proiect. Rețeaua de canalizare va avea o lungime totală de cca. 5,9 km, iar termenul de execuție al lucrărilor este de 18 luni de la primirea ordinului de începere.

„În prezent, apele uzate menajere provenite de la o parte din locuințele individuale, cele provenite de la unitățile de învățământ, social culturale, mica industrie și de alimentație publică precum și dejecțiile lichide provenite de la animale sunt deversate în fose septice sau direct în emisarul din zonă, ceea ce conduce la poluarea apelor de suprafață și a apelor din pânza freatică cu compuși de genul nitriților, nitraților și azotaților. De asemenea, apele uzate menajere conțin și compuși biologici care ajung în sursele de apă individuale ale localnicilor, ceea ce conduce implicit la apariția bolilor hidrice” – se arată în caietul de sarcini.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*