Salonul SEDUCTIVE din Winmarkt oferă 50% reducere la toate terapiile pentru slăbit!

Salonul SEDUCTIVE din Winmarkt oferă 50% reducere la toate terapiile pentru slăbit!

Salonul SEDUCTIVE, situat în Winmarkt la etajul 3, aruncă în piață, timp de 2 săptămâni, în perioada 29 oct. – 12 nov. 2018, o ofertă de nerefuzat: reducere de 50% la toate procedurile de înfrumusețare și remodelare corporală.

SEDUCTIVE face parte, alături de salonul de bronzat Soleil, Universul Jucăriilor Jungle Park și Strollers.ro din afacerea antreprenorului Ioan Guzu. Acesta a organizat etajul 3 din Winmarkt ca pe un loc dedicat familiei, cu spațiu de joacă pentru copii, magazin de jucării, magazin cu produse pentru nou-născuți, saloane de înfrumusețare și de bronzat pentru mămici și cu diverse activități pentru tătici.

Campania de reduceri consistente (50%) derulată în cele două săptămâni de SEDUCTIVE face parte dintr-o strategie mai amplă, menită a atrage clienți la unul dintre cele mai bine echipate saloane de remodelare corporală din Bistrița. Campania va avea ca punct final un concurs, derulat pe pagina de Facebook a salonului, care va premia două persoane cu câte un tratament pentru slăbit de 10 ședințe, cu procedurile HimFu, masaj transdemic și CrioRadiofrecvența.

Echipamente și procedee inovatoare

Echipamentele de care dispune SEDUCTIVE sunt cele mai noi de pe piață, cu tehnologii inovatoare. De pildă, mașinăria numită sugestiv Sculptor e un echipament care combină cinci terapii premium, transferate din domeniul medical. Aparatul dă rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFU multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență.

HimFu este tehnologia care are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală, adică distrugerea definitivă a unui important număr de celule adipoase, dar nu este invazivă și nici dureroasă.

Masajul transdermic Dermohealth activează circulația sângelui și înlătură nodulii celulitici.

CrioRadiofrecvența ajută la liftarea pielii dar și la compactarea celulelor, prin șocul termic indus. Această terapie îmbină concomitent Criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecvența (+60 grade), cu efecte spectaculoase chiar și anticelulitice. (P)

Categories: Business in top

About Author