Școala internațională de IT „Algorithmics” s-a deschis și pentru copiii bistrițeni

Școala internațională de IT „Algorithmics” s-a deschis și pentru copiii bistrițeni

Școala internațională de IT „Algorithmics” este acum și la Bistrița, fiind o franciză prezentă pe toate continentele lumii și în continuă dezvoltare în peste 55 de țări și 300 de orașe. Cursurile pe care le oferă sunt dezvoltate de o echipă internațională de profesori, metodologiști și psihologi, special create pentru copii cu vârsta între 6 și 17 ani. 

Metodele inovatoare de învățare promovate de Școala internațională de programare „Algorithmics”au fost recunoscute anul acesta de una dintre cele mai importante competiții de EdTech din lume: Tech Edvocate Awards, fiind finalistă la trei secțiuni. 

În prezent, studiază deja 12 grupe de copii la Algorithmics Bistrița, atât în format online, cât și fizic. Aceștia au acces la o platformă IT complexă, care oferă niveluri personalizate de exerciții, li se predă prin joc și își dezvoltă abilitățile de vorbire în engleză prin programare. 

Programa oferită de Algorithmics este potrivită atât pentru cei interesați de programare, cât și pentru toți copiii, deoarece formatul său dezvoltă atât abilități tehnice, cât și skill-urile soft, atât de căutate în câmpul muncii. 

Școala Algorithmics oferă o lecție demonstrativă gratuită fiecărui copil și pot fi contactați pe pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/algorithmics.bistrita 

În plus, pentru cititorii BistritaBusiness.ro, Algorithmics Bistrita oferă 10% discount, folosind codul Business10, la orice curs: 

Cursurile disponibile în acest moment la Algorithmics Bistrița sunt:

  • Coding Knight (6 – 8 ani) – Elevii studiază programarea și învață algoritmi folosind tabletele și aplicația special creată de Algorithmics (Coding Knight) cât și aplicația ScratchJR. 
  • Digital Literacy (7 – 10 ani) – În cadrul acestui curs, elevii își însușesc competențe digitale despre folosirea în siguranță a calculatoarelor, lucrul cu fișiere, crearea de tabele, prezentări. 
  • Visual Programming (8-12 ani) – Elevii învață: să scrie algoritmi, să creeze jocuri și personaje în Scratch, să înțeleagă principiile de bază ale programării, să rezolve sarcini în moduri creative, să creeze și să prezinte proiecte, să lucreze în echipă.
  • Python Start (12 – 14 ani) / Python Pro (14 – 17 ani) – În cadrul cursurilor Python, elevii creează programe și jocuri în Python, lucrează pe proiecte cu adevărat mari, utilizează  gândirea algoritmică și logică și creează proiecte proprii, de la idee la implementare. 
  • Game Design (10 – 14 ani) – Elevii învață cum să creeze jocuri în Roblox Studio, să  scrie Script-uri în limbajul LUA, să dezvolte scenarii pentru jocuri. 
  • Graphic Design ( 9 – 14 ani ) – Design și Știință! – Elevii își vor însuși principii de design grafic și cum să le aplice la crearea oricărui produs, vor învăța cum să aranjeze și să distribuie elemente conform principiilor de compoziție, cum să aleagă culorile, vor ști despre RGB, saturație, paletă de culori și tonuri. 
  • Video Content Makers ( 9 – 11 ani ) – La sfârșitul cursului, elevii vor stăpânii principiile filmării și editării video, vor putea să creeze conținut și design de calitate pentru canalele video, vor ști să planifice și își vor dezvolta abilități de management, abilități de vorbit în public, gândirea creativă, cât și actoria. 
Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*