Se fac angajări la bănci și la companiile de asigurări

Se fac angajări la bănci și la companiile de asigurări

Absolvnții de studii superioare și medii care vor o carieră în domeniul bancar sau cel al asigurărilor au acum ocazia să obțină un post într-o bancă sau o companie care se ocupă de asigurări. Pe piață au fost scoase câteva posturi, iar ofertele propuse de angajatori sunt tentante. 

În domeniul bancar, Banca Transilvania oferă un loc de muncă pentru un consilier vânzări directe. “Dacă ai abilități de comunicare, îți place să lucrezi cu oamenii și îți dorești o carieră în vânzări produse financiare, te așteptăm în echipa noastră! Apreciem abilitățile excelente de comunicare cu clienții și colegii, atitudine pozitivă și dorința de a atinge obiectivele comune ale echipei”, anunță cei de la Banca Transilvania.

O altă ofertă atractivă vine de la Patria Bank care caută manager de relații persoane fizice. Candidatul ideal trebuiev să aibă studii superioare finalizate sau în curs și să cunoască limba engleză – nivel mediu. “În rolul de manager relații clienți vei dezvolta portofoliul de clienți persoane fizice din zona alocată și vei menține relația cu cei existenți, prin identificarea permanentă a nevoilor de business și oferirea de produse bancare potrivite.”, anunță cei de la Patria Bank.

Raiffeisen Bank caută responsabil clientelă IMM medii. Studiile univesitare economice, experiența minim 2 ani în vânzări pe zona de persoane juridice, cunoștințe de analiză financiară și limba engleză nivel avansat sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care aspiră spre acest job.

Cu studii medii sau superioare se poate lucra și în domeniul asigurărilor. Uniqua Asigurpri caută inspector asigurări care să aibă cunoștințe bune de operare în Microsoft Office, să aibă abilități de comunicare și să aibă experiență în vânzări de minim 2 ani.

Categories: Business in top

About Author