Se fac primii pași pentru reabilitarea Liceului Teoretic “Solomon Haliță”

Se fac primii pași pentru reabilitarea Liceului Teoretic “Solomon Haliță”

Ministrul Daniel Suciu a anunțat în urmă cu puțin timp că a fost semnat contractul pentru documentația de extindere, modernizare și dotare a Liceulu Teoretic “Solomon Haliță”. O firmă din Bistrița va face toate documentațiile necesare. GDT Concept este firma care se va ocupa de întocmirea tuturor documentațiilor necesare.

“Tot astăzi, alături de doamna director Varvara Mititean și Pop Corina am atribuit contractul pentru documentația de extindere, modernizare și dotare a Liceului Teoretic “Solomon Haliță”, pentru că memoria intelectualilor de marcă de odinioară merită un prezent și un viitor pe măsură”, anunța astăzi ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Daniel Suciu a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că Liceul Teoretic “Solomon Haliță” va fi modernizat și extins cu ajutorul Companiei Naționale de Investiții.

“În primul corp se vor amenaja 11 săli de clasă şi 6 laboratoare dotate complet. În al doilea, vor fi 9 săli de clasă și un laborator de informatică. Totodată, acesta va fi anvelopat și extins prin mansardare, vor fi reabilitate instalațiile electrice, termice și sanitare”, explica Daniel Suciu.

Odată ce vor fi făcute toate documentele necesare se va stabili exact ce fel de lucrări vor trebui făcute și care vor fi costurile pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea liceului din Sângeorz Băi.

Categories: Local

About Author