Șeful companiei Rematinvest, Liviu Ciupe, e în Consiliul de Administrație al TERAPLAST

Șeful companiei Rematinvest, Liviu Ciupe, e în Consiliul de Administrație al TERAPLAST

Grupul TerapPast, cel mai mare producător de materiale de construcții cu capital românesc, controlat de omul de afaceri Dorel Goia, are un nou membru în Consiliul de Administrație. Liviu Ciupe șeful companiei de reciclare Rematinvest din Cluj-Napoca face parte din boardul companiei.

“Conform Hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, actuala componenṭa a Consiliului de Administraţie al TeraPlast este formată din Dorel Goia, Razvan Stefan Lefter, Magda-Eugenia Palfi, Alexandru Stanean şi Liviu Ciupe”, anunță cei de la Teraplast.

Liviu Ciupe, inginer de profesie, este președinte al Rematinvest, companie cu capital româno-german înființată la Cluj-Napoca în anul 2003. Ciupe are o vastă experiență managerială și este pentru prima dată în boardul TeraPlast.

Activitatea de producție a companiilor Grupului TeraPlast se desfășoară astăzi în 10 fabrici și 5 locații: Sărățel (Bistrița-Năsăud), Bistrița, Băicoi (Prahova), Podari (Dolj), Leskovac (Serbia). Cifra de afaceri cu care TeraPlast a încheiat anul 2018 depășește 800 mil.lei.

Categories: Business in top

About Author