Joburi disponibile la Centrul comercial FILEXPO, care va fi inaugurat pe Calea Clujului

Joburi disponibile la Centrul comercial FILEXPO, care va fi inaugurat pe Calea Clujului

Proprietarii centrului comercial FILEXPO, care urmează a fi deschis în curând în Bistrița, pe Calea Clujului, lângă benzinăria SOCAR, continuă campania de recrutare de personal începută în urmă cu câteva săptămâni.

În acest moment, compania are disponibile două poziții:

Recepționer

Cerințe:

  • Studii de contabilitate primară
  • Experiență minimă 2 ani

Beneficii:

  • Salarizare: peste media pieței
  • Bonusuri de performanță

Manipulant marfă

Cerințe:

  • Experiență minimă
  • Atestatul de stivuitorist constituie un avantaj

Beneficii:

  • Salarizare: peste media pieței
  • Bonusuri de performanță

Haide în echipa FILEXPO!

Trimite CV-ul tău până în data de 7 iunie 2021, la adresa filexpo_contact@yahoo.com.

Ce este FILEXPO?

FILEXPO este cel mai nou centru comercial din oraș, o investiție a familiei Filip (fondatoare a companiei Electroplast). Centrul comercial va avea două zone, una de produse alimentare (majoritatea produse locale) și nonalimentare de uz curent și una de bricolaj. Ca angajator, FILEXPO promite stabilitate, un mediu de lucru plăcut și profesionist, o echipă tânără și unită, salarii peste media pieței.

“Este un business de familie, o investiție 100% românească, și sperăm că bistrițenii vor aprecia asta. Mizăm foarte tare pe locuitorii din partea de jos a orașului, în special pe cartierele nou apărute în jurul centurii. Oamenii aceștia au nevoie de un centru comercial aproape de ei. Vom avea foarte multe produse locale. Mizăm însă și pe cei care tranzitează orașul și folosesc zilnic această șosea ocolitoare., spune Ovidiu Filip, unul dintre investitori.

Complexul, având la dispoziție o curte generoasă, cu o parcare de 200 de locuri, cu două intrări (una dinspre Calea Clujului una dinspre George Enescu) va fi și gazda/organizatorul unor târguri şi expoziţii în aer liber, dedicate, spre exemplu, producătorilor locali, produselor bio, produselor de artizanat, etc. De asemenea, o zonă importantă a curții va fi oferită spre închiriere celor care doresc să expună publicului mărfuri precum utilaje agricole, materiale de construcții etc. În plus, proprietarii FILEXPO vor amenaja un spațiu de joacă pentru copii și o zonă caffé&food. (P)

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*