Sorin Hangan, potențial candidat PNL la fotoliul de primar, va prezenta în septembrie proiectul său pentru Bistrița

Sorin Hangan, potențial candidat PNL la fotoliul de primar, va prezenta în septembrie proiectul său pentru Bistrița

Întors de la Consiliul Național al PNL, care a avut loc sâmbătă la București, președintele liberalilor bistrițeni, Sorin Hangan, a anunțat că în luna septembrie va prezenta colegilor săi dar și publicului proiectul său pentru Bistrița.

“Sunt convins că parteneriatul dintre președintele Iohannis și PNL va duce România înainte. Avem nevoie de o guvernare condusă de un prim ministru cu prestigiu, calificat în problematica politico-economică și care poate mobiliza întreaga societate în dezvoltarea țării. Un premier pe care și adversarii politici să-l recunoască ca un bun profesionist, dedicat vieții publice.

În plan local, ca președinte al PNL Bistrița, voi face tot ce depinde de mine pentru a aduna colegii liberali într-un proiect pentru Bistrița, pe care îl voi prezenta la începutul lunii septembrie. Bistrița are nevoie de altceva și mai ales de o deschidere spre viitor. Astăzi asistăm la o administrare a orașului fără o direcție. Nu cred că mai merge așa dacă ne dorim un oraș pentru generațiile care vin. Reparăm ce avem și repetăm aceleași acțiuni la nesfârșit. Nu mai merge.

Toate partidele de opoziție își doresc schimbarea. Mai trebuie aleasă, găsită, formula câștigătoare, iar pentru asta e nevoie de a identifica lucrurile care ne unesc și de a acționa în consecință. Colegii mei de la municipiu își doresc acest lucru și cred că împreună vom reuși.” a spus liberalul.

Sorin Hangan – președinte al PNL Bistrița, consilier local și om de afaceri – este unul dintre liberalii care și-au intenția de a candida pentru fotoliul de primar al Bistriței.

Categories: Local

About Author