Sorin Hangan, primul liberal care intră în bătălia pentru Primăria Bistriței

Sorin Hangan, primul liberal care intră în bătălia pentru Primăria Bistriței

 Sorin Hangan este primul liberal care și-a anunțat disponibilitatea de a intra în luptă pentru fotoliul de primar al Bistriței. Anunțul a fost făcut azi.

Conform procedurilor interne ale partidului, organizația municipală a deschis o listă pentru liberalii care își doresc să-și asume candidaturi pentru Consiliul Local și pentru poziția de primar al Bistriței. Sorin Hangan, consilier local și președinte al PNL Bistrița, a fost primul înscris pe această listă, vizând jobul de primar, secondat de fostul senator Dorin Dobra, care își dorește aceeași poziție.

Lista organizației municipale a PNL rămâne deschisă până în 15 mai a.c., după care urmează evaluările, inclusiv sociologice. Până în septembrie, liberalii își vor anunța candidatul care îl va înfrunta pe pesedistul Cristian Niculae (acesta susține – neoficial – că el va fi candidatul PSD) în alegerile din primăvara lui 2020.

“Cred că este evident pentru toți bistrițenii că e nevoie de o schimbare la conducerea Bistriței. Ne-am săturat de peticeli pe toate planurile, de viziuni absurde și de decizii unilaterale. Vrem altceva. Și atunci, noi, liberalii, vrem să propunem o altă manieră de management al orașului. Începem, iată, devreme, să căutăm un liberal care să poată schimba acest mod de lucru. Avem o strategie și până în septembrie îi vom ști numele. Poate fi vorba de mine, sau de alți colegi care vor reuși în evaluări. Important va fi să stăm uniți în spatele acelui candidat!” a declarat Sorin Hangan.

 

Categories: Local

About Author