Spitalul din Năsăud are nevoie de donații pentru dotarea secției ATI

Spitalul din Năsăud are nevoie de donații pentru dotarea secției ATI

Ajutor pentru Spitalul Orășenesc din Năsăud a cerut chiar primarul Mircea Romocea care anunță că unitatea medicală are nevoie de aparatură pentru secția ATI. Investiția se ridică la circa 1,5 mil. lei, bani de care autoritățile locale și spitalul nu dispun în prezent.

Având în vedere pandemia provocată de Coronavirus – COVID 19, se impune achiziționarea, în regim de urgență, de aparatură de specialitate pentru secția de A.T.I. (Asistență Terapie Intensivă) din cadrul Spitalului orășenesc “Dr. George Trifon” din Năsăud, aparatură a cărei achiziție este estimată la suma de 1.500.000 lei (15 miliarde vechi) – sumă de care Spitalul orășenesc „Dr. George Trifon” Năsăud și administrația publică locală, nu dispune în acest moment. Facem apel către fiecare agent economic/persoană fizică, în limita posibilităților de care dispun, de a veni în sprijinul Spitalului orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud, în această perioadă delicată”, scrie primarul Mircea Romocea pe pagina sa de socializare.

Romocea a postat și contul bancar în care se pot depune banii din donații: RO35TREZ10321F370100XXXX, titular cont: SPITALUL ORĂȘENESC “DR. GEORGE TRIFON” NĂSĂUD și două numere de telefon al persoanelor de la care se pot obține contractele de sponsorizare: Cosma-Someșan Dana (telefon: 0740-257.227) și Marcu Daniel (0761-339.405).

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*