STILEXPRIMA oferă 28% discount la sistemele de coșuri de fum profesionale SCHIEDEL

STILEXPRIMA oferă 28% discount la sistemele de coșuri de fum profesionale SCHIEDEL

Compania STILEXPRIMA, cel mai important distribuitor local al brandurilor BRAMAC și SCHIEDEL propune bistrițenilor o reducere de 28% la sistemele de coșuri de fum, valabilă până la 31 decembrie 2018. Campania se suprapune, în septembrie, peste oferta specială la țiglă: 25 lei/mp.

 STILEXPRIMA, unul dintre cei mari distribuitori de materiale de construcții din județ, vine în întâmpinarea constructorilor cu încă o reducere semnificativă ( – 28%) la un produs extrem de căutat în lunile de toamnă: sistemele de coșuri de fum profesionale SCHIEDEL. Marca respectivă face parte din grupul BRAMAC și este considerată cea mai calitativă soluție în construcția șemineelor și sobelor.

De ce SCHIEDEL?

SCHIEDEL este lider european în domeniul sistemelor de coşuri de fum, având în portofoliu produse ce îmbină tehnologia avansată cu designul modern, concepute special pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii. Fiind principalul furnizor în Europa de sisteme de coşuri de fum, SCHIEDEL înseamnă 70 de ani de experienţă şi tehnologie, cu produse durabile şi sisteme complete extrem de sofisticate.

 BRAMAC și SCHIEDEL, parteneri tradiționali ai STILEXPRIMA

Pe lângă prețul foarte convingător, STILEXPRIMA oferă și alte beneficii, cum ar fi transportul gratuit, consultanță tehnică la achiziție, consultanță la montaj. STILEXPRIMA are un parteneriat de aproape 20 de ani cu BRAMAC și SCHIEDEL (ambele branduri lideri de piață), compania bistrițeană fiind cea care a introdus produsele lor pe piața locală, în anii 2000.

Atât coșurile de fum SCHIEDEL cât și țigla BRAMAC pot fi alese și comandate din showroom-ul STILEXPRIMA, situat pe strada Lucian Blaga din Bistrița, sau online, pe portalul www.stilexprima.ro .

STILEXPRIMA este unul dintre cei mai importanți și flexibili distribuitori de materiale de construcții din județ. (P)

 

 

 

Categories: Business in top

About Author