Street Food SPOTival la Bistrița! Toată lumea invitată la mâncare bună, distracție maximă și multe surprize!

Street Food SPOTival la Bistrița! Toată lumea invitată la mâncare bună, distracție maximă și multe surprize!

Un grup de tineri aduce la Târgul Mare al Bistriței un concept îmbunătățit al faimosului deja Street Food Festival și propune bistrițenilor, ca timp de 3 zile, să combine mâncarea delicioasă din cele mai bune bucătării ale lumii cu activități culturale, sportive, de divertisment și distracție creată de câțiva DJ consacrați.

SPOT Events Crew, cu sprijinul conducerii Primăriei Bistrița și al câtorva sponsori, a creat un concept nou, menit să aducă oamenii împreună, într-un cadru informal unde se pot simți bine cu adevărat. Street Food SPOTival se va desfășura în perioada 27-29 august 2019, pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Pe lângă truck-urile cu mâncăruri deosebite, sau cu bere bună (pentru adulți :)), SPOT Events Crew aduce câțiva DJ care au făcut furori în cadrul celor mai mari festivaluri din România: ARIAS , Vladimir și Paul Damixie. Aceștia vor incendia atmosfera în fiecare seară din cadrul SPOTivalului. Organizatorii promit că va fi un eveniment de calitate, ceva nemaivăzut până acum în Bistrița!
Pe parcursul zilei, după ce își vor alege mâncarea preferată, vizitatorii pot opta pentru:
– Activități sportive
– Cross pentru copii
– Plimbări organizate pe bicicletă
– Cea mai tare bătaie cu apă
– Artă modernă
– Battle Dance
– Treasure Hunt

De asemenea, organizatorii invită Bistrița la afterparty-ul SPOT, în data de 29 august, joi, în Atmosphere The Club.

SPOT te provoacă să dai LIKE paginii de Facebook unde vei afla mai multe detalii: https://www.facebook.com/streetfoodspotival/

Categories: Life & Style, Local

About Author