Programul de colectare a deșeurilor reciclabile în Bistrița

Programul de colectare a deșeurilor reciclabile în Bistrița

În luna APRILIE 2023, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în municipiul Bistrița și localitățile componente începe din data de 05 aprilie!

Pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reciclabile este următorul:

– 05 aprilie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;

– 12 aprilie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;

– 19 aprilie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

ATENȚIE! Vă rugăm să NU mai depuneți deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case, având în vedere programul de colectare de la poarta casei pe toate tipurile de deșeuri. Aceste platforme de colectare din zonele de case NU MAI SUNT DESERVITE de operatorul de salubritate Supercom.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pentru anul 2023, pentru fiecare localitate din județ, accesând site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!”

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*