SUBWAY vine la Bistrița!

SUBWAY vine la Bistrița!

Lanțul american de restaurante  de tip fast-food Subway va ajunge și la Bistrița în curând. Locația aleasă este în Viișoara, în apropiere de showroomul Ford (la aceeași adresă pe care o are și stația de carburanți Petrom). 

Realizarea actualului proiect se referă la crearea unui nou spațiu de alimentație de tip fast food, marca SUBWAY, dotat cu un stand cu legume  și spațiu pentru pâine și fursecuri,  pe o suprafață utilă de 16,15 m2“, anunță cei de la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud.

TRAFICBN SBW din Cluj-Napoca este compania care intenționează să deschidă restaurantul Subway în Viișoara. Firma a fost deschisă în anul 2017 și are ca obiect de activitate activități din restaurante.

Subway este un lanț american de restaurante tip fast-food La sfârșitul anului 2010, compania avea 33.749 de unități la nivel mondial, din care puțin peste 24.000 în  SUA. Tot în anul 2010, Subway a devenit cel mai mare lanț de restaurante din lume, în funcție de numărul unităților, întrecând McDonald’s care deținea 32.737 de unități. În ianuarie 2012, Subway avea 36.162 de restaurante, în 98 de țări.

Pe 10 aprilie 2012, Subway a deschis prima reprezentanță în România, în București și România a devenit astfel cea de-a 100-a țară în care compania își vinde produsele. În august 2014, rețeaua deținea 20 de restaurante în România.

În prezent, Subway deține 39 de restaurante în România. 17 în București, 2 în Timișoara, 2 în Brașov, 2 în Cluj, 2 în Sibiu și câte unul în Iași, Pitești, Ploiești, Constanța, Suceva, Alba Iulia, Arad, Deva, Baia Mare, Focșani și Gura Humorului.

Categories: Life & Style

About Author