Teraplast vrea să-şi crească lichiditatea pe Bursă și încheie un contract cu BRK Financial Group

Teraplast vrea să-şi crească lichiditatea pe Bursă și încheie un contract cu BRK Financial Group

Principalul producător de materiale de construcții din România, Grupul Teraplast, anunţă semnarea unui contract de market maker cu brokerii de la BRK Financial Group, pentru oferte ferme de vânzare şi cumpărare de acţiuni pe bursa de la Bucureşti.

“Colaborarea cu BRK Financial Group reprezintă un nou pas în linie cu obiectivul nostru de a crea valoare pentru acţionari, prin îmbunătăţirea lichidităţii şi minimizarea volatilităţii”, explică directorul general al Teraplast, Alexandru Stânean.

Market Makerul Emitentului este participantul la sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori București care si-a asumat rolul de a sustine lichiditatea unui instrument financiar, in baza unui contract incheiat cu emitentul instrumentelor financiare respective.

Director General BRK Financial Group,  Monica Ivan, a explicat că “Ne propunem sa sustinem imbunatatirea lichiditatii actiunilor TeraPlast, angajamentul nostru constand in afisarea unui volum de minim 750.000 de actiuni la cumparare si la vanzare, intr-un spread de 1”.

 

Categories: Business in top

About Author