Transilvania Broker, pe locul IV în topul brokerilor de asigurări în T3 din 2019

Transilvania Broker, pe locul IV în topul brokerilor de asigurări în T3 din 2019

Clasamentul brokerilor este realizat pe baza primelor intermediate în primele nouă luni din anul 2019 cu datelor celui mai recent raport al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) privind evoluţia pieţei asigurărilor la sfârşitul primelor nouă luni din 2019. 

Cel mai mare broker de asigurări din piaţa locală este Safety Broker care a încheiat primele nouă luni din anul 2019 cu prime intermediate de aproximativ 391 mil. lei.

Pe locul II în acest top se află brokerul american Marsh care  a raportat o creştere de 8 procente a intermedierilor în T3/2019 comparativ cu T3/2018, ajungând la o valoare de 370 mil. lei. Același clasament s-a regăsit şi în prima jumătate a anului, cand Safety Broker era tot pe primul loc în topul celor mai mari brokeri de asigurare, în timp ce Marsh a ocupat locul secund.

Poziția a III a este ocupată de brokerul Destine Broker care în primele 9 luni din 2019 a raportat prime înregistrate în valoare de 292 mil. lei.

Pe locul IV în acest top se află brokerul Transilvania Broker de Asigurare, companie fondată la Bistrița în anul 2006. Potrivit raportului Autorităţii de Supraveghere Financiară, în primele 9 luni din 2019, Transilvania Broker de Asigurare a încheiat prime în valoare de 289 mil. lei. Transilvania Broker de Asigurare SA (TBK) este primul broker de asigurare listat la Bursa de Valori București, are o experienţă de peste 10 ani în domeniul asigurărilor şi o acoperire naţională formată dintr-o reţea de peste 1.800 de colaboratori.

Potrivit informațiilor de la ASF, pe locul cinci în topul brokerilor de asigurări din T3/2019 este ocupat de Inter Broker, cu o valoare a primelor intermediate de 264 mil. lei, în creştere cu 17% faţă de perioada similară a anului trecut.

 

 

 

Categories: Business in top

About Author