Transportatorii bistrițeni angajează șoferi profesioniști

Transportatorii bistrițeni angajează șoferi profesioniști

Cu sau fără experiență, dar neapărat cu permis de conducere pentru profesioniști, cei care vor să obină un job bine plătit ca șofer pot să aplice pentru unul dintre locurile de muncă puse la bătaie de transportatorii bistrițeni. Se ce cunoștințe minime de limba exgleză, atestatele profesionale și card Tahograf. 

Compania Ani Turism International caută șoferi pentru comunitate cu experiență în domeniu și care au permis de categoria C+E și atestatele profesionale de marfă. Reprezentanții firmei anunță că șoferii vor lucra cu camioane Mercedes Actros Euro5 și Euro6, în zona aeroporturilor și că la fiecare 2 luni vor avea 2 săptămâni libere.

Tamas Frigo Trans este o companie din Rebrișoara, deschisă în 2013. Firma angajează șoferi profesioniști pentru munca pe comunitate.Se efectuează transporturi între principalele aeroporturi din EUROPA. Compania oferă pachet salarial atractiv: 2.300€.

Tot de șoferi profesioniști are nevoie și Fildelfia. Compania caută șoferi pentru mașinile de transport marfă, iar cei interesați de un astfel de job au nevoie de permis de categorie B, C+E, card tahograf și atestat profesional pentru transport marfă.

O altă companie bistrițeană, Eurobad din Coldău, caută șoferi de TIR care să facă regulat curse între Coldău și Deva.

Transmarian este o companie din domeniul transporturilor rutiere de mărfuri deschisă în 1994. Firma caută șofer pe ruta România – Italia și România-Germania și retur și anunță că oferă contract de muncă pe perioada nedeterminată cu plata în euro și la timp, venituri motivante cu posibilitate de creștere în funcție de propria performanță.

Categories: Business in top

About Author