MEGATITAN Beclean investește 1 mil. euro în echipamente

MEGATITAN Beclean investește 1 mil. euro în echipamente

Compania MEGATITAN face o achiziție de echipamente și utilaje în valoare de 1 milion de euro, finanțată prin Schema de ajutor de stat H.G. nr. 807/2014. Producătorul de construcții și confecții metalice din Beclean așteaptă oferte de la furnizori până în data de 29 noiembrie a.c.

Echipamentele vizate sunt o mașină debitare cu laser pentru țevi și profile și o mașină de prelucrare țeavă prin virolare.Contractul va fi atribuit operatorului economic a cărui ofertă prezintă cele mai multe avantaje tehnice și financiare în raport cu celelalte oferte primite și care răspunde cel mai bine realizării scopului proiectului. Furnizorii sunt așteptați să prezinte oferte pentru ambele utilaje, ele constituind un singur lot.

Termenul de livrare, instalare și punere în funcțiune  este de maxim 4 luni de la data comenzii ferme trimise in scris de catre beneficiar.

MEGATITAN este una dintre cele mai dinamice companii bistrițene, cu creșteri spectaculoase în ultimii ani. În 2020, rulat cca. 38 mil. lei cu peste 100 de angajați.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*