“Vizionari de ieri și de azi” adună la Metropolis elevi și antreprenori de top

“Vizionari de ieri și de azi” adună la Metropolis elevi și antreprenori de top

Gala Comunitarium 2019, eveniment dedicat unor elevi cu performanțe deosebite la școală, dar care au pornit cu a doua șansă în viață, va avea loc vineri, 29 noiembrie. Evenimentul va fi găzduit de Hotel Metropolis și are invitați de seamă, din rândul celor mai buni antreprenori bistrițeni. 

Asociația Comunitarium și Echipa POV21 spun povești și contribuie, pe diverse planuri, la dezvoltarea comunității bistrițene. Pentru Gala Comunitarium care va începe la ora 18.00 organizatorii s-au pregătit temeinic și au invitat unii dintre cei mai buni manageri sau antreprenori din județ.

Alexandru Stânean – CEO TeraPlast, Mircea Viorel Pop- dir.gen.adj. Comelf, Octavian Harșian – dir. gen. Agrostar, Nelu Bălan – dir. gen. Megatitan și Ioan Repede – dir. gen. Rombat vor fi cei care le vor vorbi elevilor prezenți la gală despre viitor și vor încerca să îi inspire și motiveze pe tinerii prezenți.

În cadul evenimentului va avea loc și o premiere a elevilor care, deși nu au avut prima șansă în viață, au avut un parcurs școlar remarcabil. La ediția din acest an vor fi premiați:

  1. Domide Mărioara Cornelia, clasa a VI-a – comuna Rodna
  2. Așaftei Paula, clasa a VI-a – comuna Nușeni
  3. Guzu Naomi, clasa a VIII-a – comuna Șintereag
  4. Sabadis Florina-Alina, clasa a VIII-a – localitatea Sângeorzu Nou
  5. Mihăese Mihaela, clasa a VI-a – comuna Runcu Salvei
  6. Pop Corina Docica, clasa a VIII-a – comuna Runcu Salvei
  7. Hiticas Robert, clasa a V-a – comuna Șintereag
  8. Timariu Claudiu, clasa a V-a – comuna Șieu
  9. Zăpârțan Larisa, clasa a VI-a – localitatea Mijlocenii Bârgăului
  10. Pop Amalia Florentina, clasa a VI-a – comuna Lechința

Gazda evenimentului va fi Ramona Dumitrean, actriță la Teatrul Național Cluj-Napoca, care va reuni discursurile invitaților, înglobându-le cu momente artistice de excepție, susținute de Dani Năsăudean & Alexandra Reman – ”The Boulevard”, Maria Mătean și Ioana Marti, acompaniați de David Rodilă și Sandra Grama, sportivi de performanță în cadrul clubului ,,Top Dance Life” Bistrița. Nu în ultimul rând, vom avea parte de reprezentația energică a grupului Cheers All Stars Bistrița.

Prețul unui bilet de intrare la eveniment este de 15 lei.

 

Categories: Life & Style

About Author