TeraPlast ia în chirie 5.000 mp de depozit și platformă exterioră, în Chiajna, lângă București

TeraPlast ia în chirie 5.000 mp de depozit și platformă exterioră, în Chiajna, lângă București

Grupul TeraPlast va ocupa o suprafață de 5.000 mp (1.500 mp de depozit și 3.500 de platformă exterioară) în depozitul Mega Distribution Center, din Chiajna. Relocarea din zona de nord a Capitalei în spațiul nou închiriat are rolul de eficientizare a activității de distribuție a companiei.

Tranzacția s-a realizat prin intermediul agenției specializate în industrial, Dunwell. „Deși mediul de business trece prin momente dificile, nu trebuie să ne pierdem din vedere obiectivele. Fabricile grupului TeraPlast sunt operaționale și focusul nostru este continuarea producției. Avem zece scenarii de acțiune cu scopul de a nu ne opri activitatea și de a ieși din criza actuală la fel de solizi. Rămânem încrezători în forțele proprii, ne protejăm business-ul și angajații în condițiile actuale și comunicăm constant cu partenerii noștri pentru a identifica împreună cele mai bune soluții. Am decis să ne extindem spațiul de depozitare din București, pentru o distribuție optimă către partea de sud și sud-est a țării, dar și către piața externă. Suntem la prima tranzacție intermediată de către echipa Dunwell și ne declarăm mulțumiți de modul susținut și individualizat prin care și-au oferit consultanța”, a declarat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

„Sectorul industrial funcționează foarte bine în perioada aceasta, datorită unor companii precum TeraPlast, care, cu măsuri sporite de protecție, își continuă activitatea. Ne-am bucurat să fim alegerea în materie de consultanță de depozitare pentru cel mai mare producător român de materiale de construcții”, declară Alexandru Ion, Broker Dunwell, care a intermediat tranzacția.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*