Academia Ștrumfilor se transformă într-o ALTFEL de grădiniță, la Bistrița

Academia Ștrumfilor se transformă într-o ALTFEL de grădiniță, la Bistrița

Academia Ștrumfilor, una dintre cele mai bine cotate grădinițe din Bistrița, face pași mari pentru a trece la un alt nivel: investiții în resurse umane, investiții în zona de nutriție și în ambientul imobilului, investiții posibile într-o sală de sport pentru copii.

Toate grădinițele ar trebui să aibă un consilier psihologic, la care să apeleze măcar atunci când este cazul, când există o problemă de asemenea natură. Managementul Academiei Ștrumfilor s-a gândit că este foarte util să existe această consiliere psihologică în regim permanent. Astfel, grădinița aduce psihologi și organizează întâlniri lunare cu părinții, încercând să dea răspunsuri la întrebările acestora și să găsească soluții pentru creșterea armonioasă a copiilor. “De consiliere psihologică avem nevoie permanent, din diverse rațiuni, nu doar atunci când se întâmplă ceva. Un psiholog poate analiza, corecta și sprijini foarte corect atitudinea și abilitățile sau pe care le au acești copii. Este o componentă modernă a educației, care se practică în toate țările dezvoltate”, explică Roxana Tămaș, antreprenoarea din spatele Academiei Ștrumfilor. Aceasta spune că grădinița sa nu este doar un loc unde îți lași copiii de nevoie, ca să mergi la serviciu liniștit.

“Vrem ca acești copii să crească armonios, sănătos, să-și descopere anumite abilități, să învețe foarte multe lucruri. De aceea punem accent pe atelierele de creație, pe limbile străine, pe alimentație, pe sport. Am făcut recent o investiție într-un ozonificator, astfel încât aerul din grădiniță să fie curat și sănătos. În zona de nutriție, ne mândrim că ștrumfii noștri mănâncă din propria noastră bucătărie, în mare parte alimente bio. Nu apelăm la firme de catering, cum se practică. Pentru sport avem o curte mare și frumoasă, unde ne petrecem zilele însorite, însă avem în plan să construim o mică sală de sport, unde vom putea face mișcare în orice anotimp, indiferent de condițiile meteo. Un alt plan strategic al nostru este organizarea în cadrul grădiniței a cât mai multor evenimente. Copiii se vor obișnui astfel cu publicul, cu sarcinile creative, vor scăpa de timiditate, se vor bucura de aplauze. Următorul eveniment de acest gen va fi în preajma zilei de 1 iunie (Ziua Copilului), acum lucrăm la detaliile acestuia. Va fi ceva deosebit, spune Roxana. Grădinița “recrutează” în acest moment noi ștrumfi, pe locurile disponibile. “Cine își dorește o altfel de grădiniță pentru copilul lui este invitat să ne facă o vizită, încheie Roxana.

 

Categories: Business in top

About Author