ADI DEȘEURI: “2,25 mil. lei s-au întors în comunitate!”

ADI DEȘEURI: “2,25 mil. lei s-au întors în comunitate!”

”2.250.000 lei se întorc către comunitățile din județul nostru din valorificarea deșeurilor reciclabile colectate în anul 2022. ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud virează în această săptămână către fiecare primărie din județ sumele de bani, obținute din valorificarea deșeurilor de anul trecut.

Acești bani sunt distribuiți procentual, în funcție de cantitățile de deșeuri reciclabile colectate din fiecare comunitate pe parcursul anului 2022. Prin efortul și implicarea cetățenilor din județul nostru, prin măsurile adoptate de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud (trecerea la colectarea de la poarta casei, a campaniei intensive de informare și conștientizare derulată atât în presa locală, cât și de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud), sumele obținute din valorificarea deșeurilor reciclabile au crescut cu 50% în anul 2022 față de anul 2021.

Performanța reciclării deșeurilor este vizibilă atât din prisma banilor obținuți din valorificare, cât și din prisma cantităților de deșeuri reciclabile valorificate. În anul 2022, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a vândut cu 1.000 de tone de deșeuri reciclabile mai mult, decât in 2021.

Dorim să-i felicităm și să le mulțumim tuturor cetățenilor responsabili, care au răspuns pozitiv îndemnurilor noastre de a colecta selectiv! 

Suntem pe drumul cel bun, dar putem face lucrurile și mai bine în acest an. Haideți să dăm valoare deșeurilor, să colectăm separat mai mult și să respectăm cu adevărat natura și mediul în care trăim!

Hai să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*