ADI DEȘEURI: Campanie de informare și conștientizare a cetățenilor din zona Colibița

ADI DEȘEURI: Campanie de informare și conștientizare a cetățenilor din zona Colibița

Odată cu modificarea programului de colectare din zona Colibița și deschiderea noului punct de colectare din zona Colonie, inspectorii Corpului de Control ai ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au derulat o campanie de informare și conștientizare a cetățenilor din zona Colibița.

Săptămâna trecută și pe toată durata week-endului inspectorii Corpului de Control au discutat cu oamenii locului dar și cu turiștii despre cum trebuie colectate selectiv deșeurile și despre cum trebuie să folosim corect recipienții din punctul de colectare. Inspectorii Corpului de Control au verificat deșeurile aduse de către oameni și, când a fost cazul, le-au recomandat să resorteze deșeurile la fața locului înainte de a fi depuse în containere.

Vă reamintim că punctul de colectare din zona Colonie deservește persoanele care locuiesc în zona Colibița și Mița și turiștii care vizitează zona. Punctul de colectare este dotat cu 14 containere de 1.100 L inscripționate corespunzător pe fracții de deșeuri.

Vă rugăm să separați corect deșeurile și să depuneți fiecare deșeu în containerul destinat. De asemenea, vă rugăm să respectați curățenia în punctul de colectare!

Le mulțumim oamenilor care în acest week-end au colectat separat corect deșeurile și au respectat regulile de utilizare ale punctului de colectare din zona Colonie.

Aceste tipuri de acțiuni ale inspectorilor Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua și în viitor pentru a informa un număr cât mai mare de utilizatori cu privire la colectarea separată corectă a deșeurilor.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!”

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*