Afaceri de peste 40 mil. lei pentru cele mai valoroase companii din Sângeorz Băi

Afaceri de peste 40 mil. lei pentru cele mai valoroase companii din Sângeorz Băi

Cele mai puternice companii din orașul stațiune rulează afaceri de 40,6 mil. lei în diverse domenii: vânzarea de medicamente, comercializarea carburanților, comerț cu produse alimentare și nealimentare sau silvicultură. 

Midivox Servcom este o companie înființată în anul 1995. Compania controlată de Măriuța Andronesi se ocupă cu comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule. Anul trecut compania raporta venituri de 18,2 mil. lei și era cea mai puternică firmă din Sângeorz Băi.

Pe poziția secundă se află o companie care are exact același domeniu de activitate. Forest Gosen a fost înființată în anul 2002 și aparține antreprenorilor Ilie Stîmbu și Iacob Stîmbu. Anul trecut compania raporta o cifră de afaceri de 9,5 mi. lei.

O copanie ce se ocupă cu pregătirea terenurilor, deținută de antreprenorul Iacob Larionesi este pe locul III în ceea ce privește cifra de afaceri a companiilor din orațul Sângeorz Băi. Anul trecut Livenza raporta venituri de 4,9 mil. lei.

Hebe Pharm este o farmacie deschisă în anul 1993 de Emilia Sohorca. Firma a înreigstrat de-a lungul anilor un trend ascendent și în 2018 a fost pe locul IV în topul celor mai valoroase companii din Sângeorz Băi. Cu o cifră de afaceri de 4,05 mil. lei, compania a reușit să aducă proprietarei profit de peste 85.000 lei în 2018.

Ocolul Silvic Cormaia Anieș este pe locul V în topul celor mai puternice firme din orașul stațiune. A fost înființatr în anul 2004 și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 3,95 mil. lei.

Categories: Business in top

About Author