“Am crezut că după sesiunea de poze de pe dealul Cocoșului trecem la lucruri serioase! Orașul e în haos!” – Sorin Hangan, liderul PNL Bistrița

“Am crezut că după sesiunea de poze de pe dealul Cocoșului trecem la lucruri serioase! Orașul e în haos!” – Sorin Hangan, liderul PNL Bistrița

Am crezut că după sesiunea de poze și nesfârșitele transmisii live de pe dealul Cocoșului, trecem la lucruri serioase, și-a exprimat ieri indignarea, într-un mesaj public, președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan.

“Sunt profund nemulțumit de activitatea primarului Ovidiu Crețu și a viceprimarului Cristian Niculae. Am crezut că după sesiunea de poze și nesfârșitele transmisii live de pe dealul Cocoșului, trecem la lucruri serioase. Avem străzi stricate și blocaj în trafic și nu se face nimic. Străzile din zona centrală sunt praf, iar dezorganizarea traficului și în lipsa unor lucrări care trebuiau realizate, e haos.”, susține liberalul.

Acesta amintește traficul infernal care apare în anumite momente ale zilei în zonele Subcetate, Tărpiului și Republicii și acuză impotența Primăriei de a oferi soluții pentru a rezolva această problemă. “Dimineață de dimineață se stă la cozi întinse pe sute de metri în zona Subcetate, în zona Tărpiului și pe Bulevardul Republicii. Domnule primar, de zece ani de zile promiteți bistrițenilor că deschideți și modernizați artera ce pleacă din zona Gării pe traseul Arțarilor-Colibiței. Cât să mai așteptăm până asfaltați o stradă și realizați o bretea de legătură care să fluidizeze traficul în zonă? Câți bani trebuie să plătească firmele din zona de nord a orașului pentru a fi băgate în seamă? Lunar varsă milioane de euro în contul Primăriei Bistrița, iar la ora 15.30 zecile de autobuze stau în cozi interminabile pe <<strada cea fără de trotuare>>. Așa ar trebui să se numească strada Tărpiului. Trebuie să se întâmple neapărat o nenorocire așa cum de altfel s-a mai întâmplat? Este inadmisibil să mai așteptăm ani la rând într-un stres zilnic, fie că vorbim de înghesuială în trafic, de drumuri stricate, fără piste de biciclete și fără trotuare. Nu e prea mult, domnule primar? Trebuie să suferim zece ani pentru 6 zile de schi pe Dealul Cocoșului?” încheie Sorin Hangan, care a postat și o fotografie dezolantă din Bistrița, care sugerează parcă un orășel rămas în sărăcia anilor de dinainte de 1990.

 

Categories: Local

About Author