AMICII Building prinde lucrarea de reabilitare a Centrului pentru Protecția Copilului Beclean

AMICII Building prinde lucrarea de reabilitare a Centrului pentru Protecția Copilului Beclean

Cu o ofertă de cca. 7,1 mil. lei, constructorul Amicii Building a câștigat licitația pentru reabilitarea și modernizarea clădirii care găzduiește Centrul pentru Protecția Copilului Beclean.

“Clădirile au fost construite în anul 1979, perioadă în care nu erau reglementate cerințele minime de performanță tehică a acestora, fiind neadaptate condițiilor specifice furnizării de servicii sociale pentru grupuri vulnerabile. Din acest motiv, de-a lungul anilor s-au făcut investiții pentru a asigura un minim de condiții de viață persoanelor asistate social, dar acestea sunt total insuficiente în raport cu nevoile de investiții și reglementări tehnice actuale”, scrie în caietul de sarcini al proiectului.

Compania Amicii Building  va face câteva lucrări de recompartimentare, se va ocupa de finisajele interioare și exterioare, va înlocui instalațiile sanitare și electrice vechi, va asigura dotarea cu mobilier modern, va amenaja rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități și se va ocupa de izolarea termică a construcțiilor.

În proiect mai este cuprinsă și dotarea cu echipamente IT, cu instalații de detectare și alarmare a incendiilor, montarea unor instalații de stingere a incendiilor și montarea unui lift exterior cu capacitate de 6 persoane.

Banii pentru realizarea investiției sunt asigurați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*