AMICII Building și DESIGN Construct au câștigat contractul de 9,56 mil. lei la INFOEL Bistrița

AMICII Building și DESIGN Construct au câștigat contractul de 9,56 mil. lei la INFOEL Bistrița

Asocierea dintre companiile bistrițene AMICII Building și DESIGN Construct Imobil a câștigat, în urma licitației publice, lucrările de eficientizare energetică a Colegiului Tehnic INFOEL, semnând un contract de proiectare și execuție în valoare totală de 9,56 milioane lei.

Colegiul Tehnic Infoel dispune de mai multe clădiri, în cadrul investiției menționate fiind contractate pentru reabilitare și modernizare Corpurile C (internatul) și D (atelierele școlare).

“Clădirile studiate, înregistrează pierderi de energie datorate atât inchiderilor exterioare cât și a și a sistemelor de iluminat și încălzire, depășite fizic și moral. De asemenea, sunt necesare intervenții asupra șarpantei și învelitorii, precum și a finisajelor interioare și exterioare. Prin proiectul de creștere a eficienței energetice, se dorește asigurarea confortului termic în aceste clădiri, prin utilizarea unor surse de energie regenerabile, urmărindu-se reducerea consumurilor energetice.” – spune beneficiarul, Municipiul Bistrița, în caietul de sarcini.

Investiția va fi realizată cu fonduri din PNRR.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*