APM: imobilul gândit de proprietarii SANOVIL pe str. Gării nu are nevoie de aviz de mediu

APM: imobilul gândit de proprietarii SANOVIL pe str. Gării nu are nevoie de aviz de mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunță că imobilul cu 6 niveluri propus de firma MURANO, deținută de Gavrilaș Mureșan (SANOVIL) pe str. Gării, lângă Policlinica veche, nu necesită evaluare de mediu.

“Având în vedere că, în termenul legal de la publicarea deciziei etapei de încadrare referitoare la avizarea planului PUZ – Spațiu multifuncțional D(S)+P+3E+ER – spații comerciale alimentație publică, birouri, farmacie, spații medicale și spații de locuit în municipiul Bistrița, str. Gării, nr. 7, titular: SC MURANO SRL nu s-au înregistrat observaţii sau comentarii din partea publicului, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud a luat decizia finală că planul PUZ– Spațiu multifuncțional D(S)+P+3E+ER – spații comerciale alimentație publică, birouri, farmacie, spații medicale și spații de locuit, nu necesită evaluare de mediu, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.” – arată APM.

Proiectul celor de la MURANO prevede construcția unui imobil de cca. 2500 mp (suprafață desfășurată), pe Gării colț cu Bălcescu, care va include cabinete medicale, farmacie, spații comerciale și locuințe de serviciu. Imobilul va avea un regim de înălțime S(D)+P+3E+ER, iar accesul auto va fi realizat din Str. Bălcescu. La demisol, vor fi amenajate 16 locuri de parcare, o zonă tehnică și una pentru depozitarea selectivă a deșeurilor. La parter, vor exista spatii comerciale (farmacie, spații alimentație publică, spatii medicale). La nivelurile 1 și 2 vor fi amenajate birouri și spații medicale. La nivelurile 3 și ER vor fi construite 6 apartamente, care vor funcționa ca locuințe de serviciu pentru angajații din imobil.

SANOVIL este cea mai mare investiție privată în servicii medicale din județul Bistrița-Năsăud, sub acest brand regăsindu-se spitale, clinici, cabinete și farmacii.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*