AQUABIS bagă 1 milion de euro pentru a produce mai mult biogaz și energie electrică

AQUABIS bagă 1 milion de euro pentru a produce mai mult biogaz și energie electrică

 Operatorul de apă AQUABIS pune la bătaie 1 milion de euro din bugetul propriu pentru a-și spori producția de biogaz și de energie electrică. Compania a lansat o licitație prin care caută ofertanți care să furnizeze echipamente și servicii în stare să amelioreze producția curentă.

AQUABIS își propune încheierea unui contract pe o perioadă de 60 de luni în vederea obținerii biogazului și a producerii de energie electrică, pentru a optimiza procesul de fermentație a nămolului în stația de epurare a apei din Bistrița și de a reduce costurile operaționale. Compania vrea creșterea producției de energie cu minim 35% și cea de biogaz cu minim 25%. Caietul de sarcini este disponibil la sediul AQUABIS, dar și online, iar ofertele trebuie depuse până în data de 21 decembrie.

AQUABIS, având acționar majoritar Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, este principalul furnizor de apă și servicii de canalizare din județ și a încheiat 2016 cu afaceri de aproape 10 milioane euro și un profit net de 1,3 milioane euro. Compania a avut în același an 475 angajați.

Categories: Local

About Author