Au fost finalizate lucrările de asfaltare a primelor 34 de străzi din cele 50 promise în acest an

Au fost finalizate lucrările de asfaltare a primelor 34 de străzi din cele 50 promise în acest an

În ultimele săptămâni, pe mai multe străzi din Bistrița au fost făcute lucrări de asflatare din bordură în bordură. ARL Cluj este compania care s-a ocupat de aceste lucrări.

Odată cu turnarea asfaltului pe străzile Nicolae Drăgan și Romană, am încheiat prima etapă a asflatărilor din acest an. În scurt timp se vor ridica toate gurile de canal la nivelul carosabilului, se vor înlocui capacele de canalizare și grătarele de pluviale pe toate cele 34 de străzi asfaltate”, anunță viceprimarul Cristian Niculae.

Pentru primele 34 a fost organizată o licitație, iar câștigăroarea, ARL Cluj, a adjudecat lucrările pentru a face reparații curente prin frezare și turnare mixtură asfaltică pe partea carosabilă a străzilor:  Iosif Vulcan, Irisului, Ion Pop Reteganul, Magnoliei, Valea Budacului, Cezar Boliac, Nicolae Drăgan, Apicultorilor, Caraiman, Cloșca, Crișan, Horia, Romană, Arțarilor (între Romană și Gării), Păcii, Mărăști, Mărășești, Pescarilor, Strâmbă, Poligonului, Agronomului, Bârgăului, C.R. Vivu, Baba Novac, Călimani, Carpați, Florilor, Înfrățirii, Mesteacănului, Ion Vidu, Lavandei, Mușcatei, Ostașului și Țibleșului.

În total, vorbim despre lucrări de reparații pe 75.915 mp de carosabil și o investiție de 5 mil. lei.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*